Műsoraink

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel mutatom be Önnek Tótpál Szilvia opera énekesnőt, magánének tanárt, akinek a hangja, színpadi tehetsége nem csak Magyarország, de Európa színpadain is bizonyított. Hangfaja koloratúr szoprán, a legmagasabb női énekhang. Szilvia a Grazi Zeneakadémia opera szakán végzett, és azóta is rendszeresen énekel Ausztriában is. Szeretném a figyelmükbe ajánlani azokat a színvonalas opera, operett , musical műsorokat, melyekkel rendszeresen megörvendezteti közönségét.

Válogatás a legismertebb operettekből

Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Strauss, Robert Stolz műveiből. Csodálatos hangok, szemet gyönyörködtető látvány, tánc – mindenütt garancia a sikerre. Az előadók száma bővíthető: a félórás műsortól egészen az egész estés programig választható a műsor terjedelme és előadóinak száma.

A 20-as 30-as évek slágerei

Egész estés vidám, színházi esttel is felérő szórakoztató műsor a századelő zenéjével: többek közt a Meseautó , Pacal Márika, az Omnibusz, az Óbudai túrós csusza és az Oda vagyok magáért ismert dallamai sok humorral és tánccal. Tótpál Szilvia partnere Kurkó József kiváló színművész és énekes.

Hatvani Szalonzenekar

Az élő hangszeres zene és a gyönyörű énekhang közös varázsa! A Hatvani Szimfoni-kus Zenekar Szalonzenekara (10 fő) és a kitűnő énekesek másfél órás fantasztikus műsora. Ismert dallamok, gyönyörű zene, és sok humor. A fellépő művészek és Kiss Zoltán karmester mindig gondoskodnak a jó hangulatról, a zene adta vidám megoldásokról.

Opera

Nagy öröm számunkra, hogy az opera egyre közkedveltebb műfaj ismét. Az ismert dallamok: Mozart, Puccini, Strauss, Bizet operáinak részletei feltöltik a szívet és a lelket. Akár fél play back , akár élő zenekari kíséret az alap, mindig garantált a siker.


Alacsonyabb költségvetésű programokhoz ajánljuk Tótpál Szilvia növendékeinek koncertjét.

Hatvan városában már 14. éve népszerű nyári program a Tótpál Szilvia vezette énekkurzus záró koncertje. A program nem a hagyományos értelemben vett növendéki beutatkozás, hanem magas színvonalú, igazi szórakoztató program. A növendékek felnőtt énekesek, akik évek óta Szilvia tanítványai, és egy valóban igényes, élvezetes műsort tudnak a színpadra vinni.

Milyen alkalmakra ajánljuk műsorainkat?

–  egész estés program a helyi művelődési házban
–  30-50 perces műsor Idősek Napja, Nőnap, Pedagógus
Nap alkalmából stb.
–  céges rendezvényekre, fogadásokra, bálokra
–  falunapra, városnapra.

Bármilyen rendezvényre, ahol az igényes szórakoztatás helyet kap.


Várjuk megtisztelő megkeresését!

Tiszta hangok, korrekt árak!

Tótpál Ágnes
kapcsolattartó

06-20-9-616-501
totpalagi@gmail.com

Koloratúra Műsorszervezés